Select Page

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat kost het?

Deelname aan MOI Bedum is gratis.

Kan iedereen zomaar meedoen?

Aanmelden is gratis en je bent van harte welkom op onze bijeenkomsten. Wel hanteren we met name voor de in te richten maker-space een profiel waar ondernemers aan moeten voldoen. Ben je bezig met innovaties op het technische vlak en maak je veel gebruik van nieuwe technieken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je aan en dan kijken we samen of je binnen het profiel past.

Hoe zit het met de bijeenkomsten?

De bijeenkomsten worden voorlopig georganiseerd in het pand van Horus in Bedum. De bijeenkomsten hebben altijd een informatief karakter en zijn bedoeld om de community te steunen en elkaar nader te leren kennen.

Hoe krijg ik gratis advies?

Vanuit de community kom je in contact met andere ondernemers op het technische vlak en kunnen we elkaar helpen groeien. Ook zijn de oprichters van MOI Bedum beschikbaar en delen zij hun kennis en ervaring op het gebied van (internationaal) ondernemerschap, technische innovaties en helpen ze bij het beoordelen of je plan of product haalbaar is.

Wat is de maker-space precies?

Onze Maker-Space moet zijn uiteindelijke vorm en locatie nog krijgen, maar het doel is dat ondernemers die bezig zijn met innovaties op het technische vlak hier de faciliteiten krijgen om hun producten te bouwen en te testen. Je zult dus de beschikking hebben over werkruimte en faciliteiten. Dit onderdeel is nog in ontwikkeling. Heb je hier meer vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@moi-bedum.nl.

Mijn vraag staat er niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!